Details, fictie en Antifouling

Betreffende een zeilboot of plezierjacht kun je hemels plezier hebben van de natuur. Let bij dit verzorging met jouw boot op de impact op het milieu.

Antifouling kan zijn een speciale onderwaterverf welke men aangewend teneinde ongewenste aangroei met microscopisch kleine organismen, mosselen en algen op een scheepsromp tegen te kunnen.

Wees attend woorden ingeval non-stick ofwel foul release coating: deze bestaan een goede aanwijzing het het een milieuvriendelijk remedie is. Doch let ernaast verder op de punten hierboven en ga af op dit etiket aangaande dit blik, niet op webshop-teksten.

Is er eerder ons harde ofwel zachte coating aangewend? Test het door met een natte doek over een romp te wrijven. Zit daar verf op een doek? Vervolgens is er zachte fouling gebruikt. Harde antifouling kan ook niet aan ons zachte antifouling, maar wel omgekeerd!

Dit werkte zo echt het een term ‘copper bottomed’ ontstond. Ons middel het ‘copper bottomed’ kan zijn, staat vertrouwd indien betrouwbaar en risicoloos. Een goedkoper alternatief was destijds muntz metaal. Het bestond vanwege 60% uit koper en vanwege 40% uit zink.

Wij werken samen betreffende betere kwaliteit scheepsvakmensen door heel Holland. Deze vakmensen hebben ruime oefening betreffende alle mogelijke type schepen en onderwaterverven.

Die exclusief geformuleerde harde biocidevrije onderwaterverf kan zijn op waterbasis en passend vanwege gebieden met lichte tot matige aangroei. De Lago Racing aangaande International is leverbaar in veel heldere tinten die zelfs bij website tewaterlating helder blijven.

Vervolgens mag je het schip ontvetten met verdunde International Super Cleaner. Spoel hierna een boot af en ruw een huidige antifouling op. Maak vervolgens het onderschip volkomen stofvrij.

Daar zijn verder zogenaamde harde variaties. Deze variant duw gestaag biocide af. Dit product bezit zodra goedkoop het het tussentijds geschuurd kan worden een gladder oppervlak. Het gladde oppervlak zorgt ervoor het een maximale snelheid uit de boot gehaald kan worden.

Ons boot die permanent in het water ligt moet geraken beschermd anti de aangroei betreffende zeewier en andere organismen die op alle oppervlakken tussen mineraalwater gedijen.

Om op te starten is dit belangrijk teneinde te begrijpen wat voor een antifouling daar nu op jouw boot zit. Beseft je het niet? Dat kan zijn geen probleem. Wrijf betreffende een natte doek over een antifouling heen. Laat er verf af op een doek, dan is dit zachte antifouling.

Harde antifouling wordt aangewend op snelvarende boten. Door een snelheid verliest de antifouling steeds ons klein laagje waardoor de onderwaterschip opgeruimd blijft.

Ons flexibele vochtregulerende houtolie/vernis welke zichzelf gedraagt zodra ons huid voor uw hout. Kan zijn eenvoudig aan te leveren en heeft microporeuze...

U heeft behoefte aan een nieuwe laag antifouling op uw boot. Voor dit verminderen over antieke en aanbrengen van nieuwe antifouling vind u dan ook via OfferteHaven de beste vakmensen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Details, fictie en Antifouling”

Leave a Reply

Gravatar